Tuija Rinne
Mohamed El Hosseny

   

             

Finnish English
 

Itämaisen tanssin workshop Kairossa
18. – 21.2.2008

 Opettajina Tuija Rinne ja Mohamed El Hosseny

Vietä viikko itämaisen tanssin keskuksessa opiskellen kansainvälisessä seurassa – ainakin Kanadasta on isohko ryhmä jo varmistunut. Tutustu samalla moni-ilmeisen Kairon ihmeisiin, shoppaile basaareilla ja moderneissa vaatekaupoissa, tee kierros pyramideilla ja museoissa, samoile tunnelmallisilla pikkukujilla, näe tanssiesityksiä, vieraile tanssipukujen suunnittelijoiden ateljeissa. Opastamme ja neuvomme, ja olemme mahdollisuuksien mukaan myös mukana riennoissa.

Kurssit pidetään Studio Emad Eldinissa aivan Kairon keskustassa. Kurssi on suunniteltu sopivaksi kaiken tasoisille tanssijoille, jotka hallitsevat itämaisen tanssin perusteet. Tarpeen mukaan tai ryhmäkoon kasvaessa perustetaan uusia tunteja.

Tuijan tunnit muodostavat tiiviin tekniikkapaketin ”Keskivartalon perusliikkeistä kokonaisvaltaiseen ilmaisuun”, jonka myötä valmistuu myös pikku tanssi. Hosseny opettaa koreografian tekniikoineen, kaksikin jos vauhti on hyvä.

Halukkaille järjestetään myös tablansoiton ja arabian kielen opetusta.

Hinta: 120 €/kaikki tanssitunnit 12 h, yksittäistunnit 15 €/h. Tabla- ja arabiantunnit erikseen, hintatieto ryhmän koon varmistuessa.

Teemme perjantaina 22.2. jo perinteeksi muodostuneen päiväretken Sueziin, jossa syömme lounaan kalaravintolassa ja pääsemme nauttimaan aidosta simsimiyyamusiikista ”oman bändimme” El Bahharan säestyksellä. Retken hinta (sisältää bussikuljetuksen, lounaan ja simsimiyyabileet (ei juomia) 50 €.

Aikataulu (muutokset mahdollisia)

Ma 18.2. Ti 19.2. Ke 20.2. To 21.2. Pe 22.2.
12-13.30
Tuija
12-13.30
Tuija
12-13
Tuija
12-15.15
Hosseny
Retki
Sueziin
13.45-15.15
Hosseny
13.45-15.15
Hosseny
13.15-15.15
Hosseny

Ilmoittautuminen, lennot ja majoitus

Toimi näin:
Varaa mahdollisimman nopeasti itsellesi sopivat lennot (edulliset paikat menevät loppuun kovaa vauhtia). Sen tehtyäsi ilmoita meille lentoaikataulusi välittömästi, varaamme sinulle majoituksen (voit toki järjestää majoituksen itsekin). Ilmoittautuessasi kerro, otatko koko kurssipaketin, oletko kiinnostunut tablansoiton ja/tai arabian tunneista ja osallistutko Suezin-retkeen.

Huom! Passin tulee olla voimassa 2 kuukautta matkan jälkeen, viisumin saa Kairon lentokentältä, se maksaa n. 15 €.

Majoitusvaihtoehdot, molemmat aivan keskeisellä paikalla (hinnat ovat vielä suuntaa-antavat):
Canadian Hostel: vaatimaton, mutta erittäin siisti hostelli, suihkut ja wc käytävällä. Hinta esim. 7 yötä n. 70 €/henkilö (2 tai 3hh).
Lotus Hotel: 2 tähden hotelli, huoneissa suihku ja wc, esim. 7 yötä 
n. 130 €/henkilö (2hh).

Ilmoittautumiset:   tuija.rinne@kolumbus.fi, 041 561 2930