Tuija Rinne
Mohamed El Hosseny

Finnish English
 
El Hosseny Dance Company

Ainutlaatuinen tanssiryhmä!

Egyptissä toimiva El Hosseny Dance Company on koostuu noin kymmenestä miestanssijasta, ja se esittää eri kokoonpanoissa ohjelmanumeroita ja kokoillan näytöksiä. Ryhmä vieraili Suomessa lokakuussa 2006 Layali Simsimiyya –spektaakkelissa.

Olemme nyt perustamassa El Hosseny Dance Companya Suomeen osaksi kouluamme.

Haluatko mukaan El Hosseny Dance Companyyn?
Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan erikoiskoulutettavien ryhmään, johon otamme eri ikäisiä edistyneitä itämaisen tanssin opiskelijoita. Ryhmän jäsenten tulee käydä säännöllisesti vähintään kahdella koulumme viikkotunnilla ja lisäksi tiiviskursseilla ja harjoituksissa ohjeiden mukaan. Esiintymistilaisuuksia tulevat olemaan mm. koulumme omat näytökset, festivaalit, erilaiset yksityistilaisuudet sekä Layali Simsimiyya –esitykset.

Huom! Pojat ja miehet: Egyptiläiset miesten kansantanssit ovat varsin miehekkäitä, alkaen kepin kanssa tanssittavasta taistelutanssista reippaisiin Suezin kanavan alueen merimiesten tansseihin. Pojilta ja miehiltä emme edellytä itämaisen tanssin keskivartalotekniikan hallintaa (vaikkei sekään pahitteeksi ole), vaan toivomme ryhmään kehittymishaluisia, eri ikäisiä reippaita miehiä.

Ota yhteyttä jos haluat ryhmän esiintymään tilaisuuteesi tai haluat ryhmän jäseneksi!